Frisse Site maakt websites die je zelf eenvoudig kunt aanpassen

Vraag een gratis
voorbeeld website aan

Laat je overtuigen! We maken graag een voorbeeld voor je dat aansluit bij je wensen. 

Werk met de meest gebruiksvriendelijke editor

Bij een website van Frisse Site zit standaard een abonnement op Elementor Pro. Elementor is een zeer gebruiksvriendelijke editor waarin je zelf pagina’s kunt toevoegen en aanpassingen kunt maken. Het werkt zeer eenvoudig en intuïtief. 

Zo kun je snel bestaande pagina’s aanpassen of compleet nieuwe pagina’s toevoegen en beheren. Maak kennis van het gemak van Elementor Pro!

Hoe werkt het?

Eerst horen we graag van jou wat je precies nodig hebt. Daarna gaan wij aan de slag om een voorbeeld voor je te maken waarvan je enthousiast wordt. Raken we de juiste snaar? Dan gaan we verder en maken we de website verder in orde. Is alles naar wens? Dan gaat je website live!

Wij zijn Frisse Site

Frisse Site staat voor websites die er professioneel uitzien en voor ieder bedrijf betaalbaar zijn. Een website hoeft nu eenmaal niet duur te zijn om er goed uit te zien. Wij leveren een WordPress website die jij zelf gemakkelijk kunt bijhouden, of je laat ons dat doen. Onze designs zijn fris en zijn zowel voor computers als mobiele telefoons geoptimaliseerd.

Boudewijn van der Laan

Eigenaar Frisse Site

Wij laten graag aan je zien hoe onze websites eruit zien. Vraag daarom vrijblijvend een voorbeeldsite aan, we gaan graag voor je aan de slag

Een greep uit ons klantenbestand

Onze blije klanten aan het woord

4.6/5

Gemiddelde beoordeling klanten Frisse Site

Inspireer je klanten
met een Frisse Site