Bedankt voor de aanvraag van je voorbeeldsite!

We gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Je ontvangt binnen enkele dagen een bericht van ons met daarin de nieuwe website.

Veelgestelde vragen

Wat kost nou precies een website?

Voor een standaard website betaal je €395,-. Daarvoor krijg je 4 pagina’s in een fris en professioneel design. Dit gaat in combinatie met een servicepakket van maandelijks €25. Heb je extra’s nodig, zoals bijv. een webshop, dan komen daar extra kosten bij. Onderaan deze pagina lees je daar meer over.

Wat zijn de prijzen van de extra functionaliteiten?

De prijzen van de extra’s verschillen, er zit nu eenmaal meer werk in het opzetten van een webshop dan een afsprakenkalender of het toevoegen van een pagina. Onderaan deze pagina kun je per extra functionaliteit zien wat de kosten zijn. 

Wat als ik hulp nodig heb?

Mocht je bijvoorbeeld wijzigingen aan je website willen aanbrengen en heb je daar hulp bij nodig? Dan kun je gebruik maken van het support pakket. Er zijn diverse strippenkaarten die je af kunt nemen met daarin de benodigde uren om jou verder te helpen.

Hoe kan ik het abonnement opzeggen?

Een website neem je af voor minimaal een jaar. Daarna is je abonnement maandelijks opzegbaar. Je kunt eenvoudig opzeggen door een e-mail te sturen naar contact@frisse-site.nl. En anders loopt je abonnement gewoon stilzwijgend door.