Voorbeelden

Bekijk hier een selectie van het werk waar wij trots op zijn.

Een passende website voor iedere ondernemer

Als ondernemer wil je ook online goed voor de dag komen. Een website is nu eenmaal het visitekaartje van je bedrijf. Wij hebben in de afgelopen jaren talloze website gemaakt en weten daarom welk ontwerp bij jouw bedrijf past. Bekijk de onderstaande voorbeelden om een goed beeld te krijgen van wat wij hebben gemaakt. Heeft dit je interesse gewekt, vraag dan vrijblijvend een demo of offerte aan.

Veldman Hoveniers

Hoveniersbedrijf in Veenendaal

We hebben gekozen voor een ontwerp met veel natuurlijke elementen en kleuren die passen bij het bedrijf. Deze website is responsief en daardoor ook goed zichtbaar op mobiele telefoons.

Tafels van Steen

Unieke meubels van steen

Het was hier belangrijk dat de tafels en materialen goed naar voren werden gebracht. Daarom is gekozen voor lichte kleuren, waardoor de meubels een mooi podium kregen.

All in veranda

Veranda's, carports, tuinhuizen en serres

Bij dit design wilden we door middel van sterke foto’s goed weergeven wat de mogelijkheden zijn voor klanten en hun tuin. Deze ondernemer maakt maatwerk en dat wilde hij graag terugzien in het design.

Bidia

Online makelaarskantoor

In een duidelijk overzicht zijn alle woningen terug te vinden. Bezoekers kunnen vervolgens eenvoudig contact leggen met de verkopende partij. Omdat veel gebruikers de website vanaf hun mobiel bezochten, hebben we extra aandacht aan de mobiele site besteed.

Veldman Schilderwerken

Schildersbedrijf in Zwolle

Bij deze website was het van belang dat het vakmanschap van het schilderen goed duidelijk werd. Daarom is er gekozen voor een fris design met mooie grote foto’s

Wil jij ook een Frisse Site?

Offerte aanvragen Neem eerst contact op