Dingen aanpassen

Ja, dat kan. In je account kun je een element toevoegen aan jouw website. Wij nemen dan contact met je op en gaan er mee aan de slag.

Het is zeer gemakkelijk om aanpassingen te maken op jouw website, door het eenvoudige CMS waarin je teksten kunt aanpassen en foto’s kunt toevoegen. We zullen je uitleggen hoe het systeem werkt. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij je helpen bij het beheren van je content.

Facturen

Als je inlogt bij Frisse Site, dan kun je eenvoudig al je facturen inzien. Wij sturen overigens ook alle facturen naar je e-mail toe.

Kosten

De standaard prijs is €395,- en de website gaat in combinatie met een servicepakket van €25 per maand. Dit is voor de hosting, het onderhoud en service. Wil je elementen toevoegen zoals bijvoorbeeld een webshop of afsprakenkalender? Dan rekenen we daar een meerprijs voor. Alle prijzen kun je eenvoudig terugvinden op de Prijzenpagina.

Dat verschilt per element, op onze Prijzenpagina zijn alle prijzen terug te vinden. Daar vind je de prijs voor een standaard website, de prijzen van alle elementen en ook de verschillende servicepakketten.

Bij een standaard website krijg je vijf e-mailadressen, maar je kunt ook extra e-mailadressen afnemen. Dit kun je aanvragen bij je offerte of later toevoegen als je bent ingelogd op www.frisse-site.nl.

Levertijd

Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen. Maar kies je voor een standaard website van € 395 en heb je alle teksten al gereed? Dan leveren wij de website binnen een week af.

Wil jij ook een Frisse Site?

Offerte aanvragen Neem eerst contact op