Maak een vliegende start met je nieuwe bedrijf

Vraag een gratis
voorbeeld website aan

Laat je overtuigen! We maken graag een voorbeeld voor je dat aansluit bij je wensen. 

Als starter wil je
het graag meteen goed doen

Een goed begin is het halve werk. En daarom wil je als starter een website waarop je kunt bouwen. Wij van Frisse Site maken websites die er professioneel uitzien, geoptimaliseerd zijn voor alle devices en we kunnen snel leveren. 

Als ondernemer wil je je graag focussen op dat wat belangrijk is. Een website kan dan nog wel eens een ondergeschoven kindje worden. En daarom hebben wij dit proces gemakkelijk gemaakt. 

Hoe werkt het?

Eerst horen we graag van jou wat je precies nodig hebt. Daarna gaan wij aan de slag om een voorbeeld voor je te maken waarvan je enthousiast wordt. Raken we de juiste snaar? Dan gaan we verder en maken we de website verder in orde. Is alles naar wens? Dan gaat je website live!

Wij zijn Frisse Site

Frisse Site staat voor websites die er professioneel uitzien en voor ieder bedrijf betaalbaar zijn. Een website hoeft nu eenmaal niet duur te zijn om er goed uit te zien. Wij leveren een WordPress website die jij zelf gemakkelijk kunt bijhouden, of je laat ons dat doen. Onze designs zijn fris en zijn zowel voor computers als mobiele telefoons geoptimaliseerd.

Boudewijn van der Laan

Eigenaar Frisse Site

Wij laten graag aan je zien hoe onze websites eruit zien. Vraag daarom vrijblijvend een voorbeeldsite aan, we gaan graag voor je aan de slag

Een greep uit ons klantenbestand

Onze blije klanten aan het woord

4.6/5

Gemiddelde beoordeling klanten Frisse Site

Inspireer je klanten
met een Frisse Site