€395

i.c.m. een servicepakket van €25 p.m.

  • Unieke designs voor desktop en mobiel
  • Beheer eenvoudig je website met de Frisse Site Editor
  • Standaard 4 pagina's inbegrepen
  • Domein hosting en updates inbegrepen
  • Incl. 5 e-mailadressen, bijv.: info@jouwdomein.nl

Een professionele website hoeft niet duur te zijn

Veelgestelde vragen

Wat kost nou precies een website?

Voor een standaard website betaal je €395. Daarvoor krijg je 4 pagina’s in een fris en professioneel design. Daarnaast betaal je maandelijks €25 voor het servicepakket met hosting, e-mail en onderhoud. Heb je extra’s nodig, zoals bijv. een webshop, dan komen daar extra kosten bij. 

Wat zijn de prijzen van de extra functionaliteiten?

De prijzen van de extra’s verschillen, er zit nu eenmaal meer werk in het opzetten van een webshop dan een afsprakenkalender of het toevoegen van een live chat. Onderaan deze pagina kun je per extra functionaliteit zien wat de kosten zijn. 

Wat als ik hulp nodig heb?

Als je ergens hulp bij nodig hebt dan helpen wij je graag. Denk hier bijvoorbeeld aan het toevoegen of wijzigen van een e-mailadres. Mocht je toevoegingen of wijzigingen aan je website hebben? Dan rekenen wij een standaard uurtarief.  

Hoe lang zit ik aan het servicepakket vast?

Een website neem je af voor minimaal een jaar. Daarna is je servicepakket maandelijks opzegbaar. Je kunt eenvoudig opzeggen door een e-mail te sturen naar contact@frisse-site.nl. En anders loopt je servicepakket gewoon stilzwijgend door.

Vraag kosteloos en geheel vrijblijvend een voorbeeld aan

Dit zit standaard inbegrepen
bij een Frisse Site

Het is van belang dat jouw website regelmatig geüpdatet wordt. Daarmee blijft je website naar behoren werken volgens de nieuwste technieken en kunnen de veiligheid en snelheid gewaarborgd blijven. Dat verzorgen wij voor je.

Je hebt je eigen domeinnaam (www.jouwbedrijf.nl) die met voldoende opslag wordt gehost op een server. Onze websites worden gehost op de snelste servers met de meest recente technieken.

Veiligheid vinden wij belangrijk en daarom doen wij daar geen concessies op. Daarom hebben onze websites standaard een SSL certificaat, dit is een extra beveiligingslaag over je website.

Er worden dagelijks back-ups gemaakt van jouw website tot wel 30 dagen terug. Mocht er dus iets misgaan dan kunnen we gemakkelijk terug naar de meest recente versie.

Onze websites zijn in WordPress gemaakt, dat is een soort blokkensysteem. En van die blokken worden regelmatig updates uitgebracht. Wij dragen zorg voor het updaten daarvan.

Op jouw website is het gemakkelijk om je eigen teksten aan te passen. Wel zo handig als je dat zelf in beheer hebt. In de Frisse Site Editor kun je zelf pagina’s en teksten toevoegen en bewerken.

Het is goed om te weten hoeveel websitebezoekers je nou hebt. Daarom hebben wij een performance rapport in je dashboard geplaatst waarin je ziet hoe jouw website presteert.

Voeg extra functionaliteiten toe
om jouw website nog completer te maken

Webshop €650

Je kunt gemakkelijk producten toevoegen en instellingen beheren met betrekking tot verzending en betaling.

WhatsApp €75

Op je website staat een WhatsApp icoontje waardoor bezoekers een berichtje naar je telefoon kunnen sturen.

Afsprakenkalender €125

Koppel een afsprakenkalender aan je eigen agenda, zodat bezoekers een afspraak met je kunnen maken. Scheelt jou een hoop gedoe.

Teksten schrijven €100

Op jouw website zijn teksten nodig. Die schrijf je zelf of je laat dit aan ons over. Daarvoor schakelen we professionele tekstschrijvers in.

Extra pagina's €50

Bij de standaard website zitten 4 pagina's inbegrepen. Wil je dat wij pagina's toevoegen? Dan rekenen we een uurtarief.

Extra e-mailadressen €5

Bij de website zitten vijf e-mailadressen inbegrepen. Mocht je er meer nodig hebben, dan kun je die gemakkelijk toevoegen.